#teamtandem

Tom Beunens

Tom Beunens

Bestuurslid

GSM: 0495/601889
E-mail: tom.beunens@telenet.be
Facebook: https://www.facebook.com/tom.beunens

Tom Beunens is 1ste schepen voor Tandem. Hij is gemeenteraadslid sinds 2001 en werd in 2013 sp.a-schepen van jeugd, onderwijs, cultuur, bibliotheek, evenementen, toerisme, ICT en communicatie. Vanaf 2019 is hij schepen van ruimtelijke ordening, openbare werken, patrimonium, ICT en jeugd.

Sandra Platteau

Sandra Platteau

Bestuurslid

GSM: 0476/326590
E-mail: sandra.platteau@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/sandra.platteau

Sandra Platteau is gemeenteraadslid sinds 2013. Daarvoor was ze 6 jaar OCMW-raadslid voor sp.a. In mei 2020 werd Sandra schepen van welzijn, sociale zaken, gelijke kansen en zorg in opvolging van Annicq Verschuere. Ze is ook voorzitter van het bijzonder comité van het OCMW.

Annicq Verschuere

Annicq Verschuere

Bestuurslid

GSM: 0472/438458
E-mail: annicq.verschuere@avelgem.be
Facebook: https://www.facebook.com/annicq.verschuere

Annicq Verschuere is gemeenteraadslid sinds 1988 en heeft daarmee de langste staat van verdienste in Avelgem. In 2013 werd hij voor sp.a schepen van burgerzaken en sociale zaken. Sinds 2019 is hij voor Tandem schepen. Zijn bevoegdheden zijn milieu, klimaat, natuur, energietransitie en dierenwelzijn. 

Emmi Hanssens

Emmi Hanssens

Bestuurslid

Facebook: https://www.facebook.com/emmi.hanssens


Emmi Hanssens engageerde zich in 2018 voor het eerst bij de gemeenteraadsverkiezingen en werd meteen gemeenteraadslid vanaf 2019. Ze is de fractieleider en woordvoerder van Tandem in de gemeenteraad. Bij sp.a Avelgem is ze secretaris van de afdeling. 

Dirk Lottin

Dirk Lottin

Bestuurslid

GSM: 0477/339865
E-mail: dirk.lottin@skynet.be

Dirk Lottin is al jaren actief in tal van verenigingen in Outrijve en Bossuit. Hij kwam voor het eerst op bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2006. Dirk was een tijdlang syndicaal afgevaardigde op de werkvloer en OCMW-raadslid voor sp.a van 2013 tot 2018.  Sinds mei 2020 is Dirk gemeenteraadslid.

Eddy Raepsaet

Eddy Raepsaet

Bestuurslid

GSM: 0475/940569
E-mail: raepsaeteddy@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/eddy.raepsaet

Eddy Raepsaet stond mee aan de wieg van de denktank, die uiteindelijk uitmondde in de politieke beweging Tandem. Sinds eind 2017 is hij de penningmeester van Groen Avelgem. Eddy is voorzitter van de GECORO, de gemeentelijke commissie ruimtelijke ordening, in Avelgem. 

Steve Decru

Steve Decru

Bestuurslid

GSM: 0479/403600
E-mail: steve.decru@telenet.be

Steve Decru is al enige tijd actief voor sp.a binnen de gemeentepolitiek. Hij kwam voor het eerst op in 2006. Van 2010 tot 2015 was Steve een actief OCMW-raadslid. Van 2015 tot 2018 zetelde hij in de gemeenteraad . Hij was ook jaren secretaris van de afdeling. 

Evelyne Soumillon

Evelyne Soumillon

Bestuurslid

E-mail: evelynesoumillon@hotmail.be

Evelyne Soumillon is een op en top Outrijfse én een ploegspeler, die zorg voor ouderen en het leefmilieu hoog in het vaandel draagt. Ze nam al drie keer op een rij deel aan de gemeenteraadsverkiezingen voor sp.a, de laatste keer binnen de beweging Tandem.

Christel Verheecke

Christel Verheecke

Bestuurslid

GSM: 0472/974606
E-mail: christel.verheecke@skynet.be
Facebook: https://www.facebook.com/christel.verheecke

Christel Verheecke is een geboren Avelgemse en engageert zich als onafhankelijke bij Tandem. Ze is sinds 2019 lid van het Bijzonder Comité van het OCMW en is de coördinator van de popup-winkel voor kinderkledij Triple R.

Monique Hermans

Monique Hermans

Bestuurslid

GSM: 0476/358075
E-mail: tsaxpina@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/kritarakia.kriti

Monique Hermans kwam in 2016 het sp.a-bestuur versterken. Werkzaam in de zorgsector, is een sociale reflex bij haar nooit ver weg. Ze fietst ook elke dag naar haar werk in WZH Ter Meersch, waar ze tevens syndicaal afgevaardigde is.

Kenneth Hennion

Kenneth Hennion

Bestuurslid - voorzitter sp.a

GSM: 0473/422388
E-mail: kennethhennion@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/kenneth.hennion

Kenneth Hennion is gemeenteraadslid voor sp.a binnen Tandem. Hij kwam in 2018 voor het eerst op bij de gemeenteraadsverkiezingen en werd meteen verkozen. Kenneth zet een familietraditie verder: ook zijn vader en grootvader waren ooit raadslid voor de socialisten.

Norberte

Norberte "Bertje" Cottenier

Bestuurslid

GSM: 0471/035607
E-mail: kassa-2@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/cottenier.bertje

'Bertje' Cottenier woont in Kerkhove en is sinds 2012 bestuurslid van sp.a. Ze nam deel aan de verkiezingen van 2012 en 2018. Bertje besteedt haar vrije tijd aan VFG Avelgem, een vereniging voor mensen met een beperking. Sinds mei 2020 is Bertje lid van het bijzonder comité van het OCMW.

Patricia Descamps

Patricia Descamps

Bestuurslid

GSM: 0465/904674
E-mail: trischtje@yahoo.com
Facebook: https://www.facebook.com/trischtje

Patricia Descamps woont sinds een tiental jaar in Avelgem. Na de verkiezingen in 2018 werd ze voor sp.a bestuurslid binnen Tandem. Patricia is altijd bezorgd om mensen die het minder goed hebben en wil haar steentje bijdragen aan een verdraagzaam, maar ook behulpzaam Avelgem.

Marc Platteau

Marc Platteau

Bestuurslid

GSM: 0495/344836
E-mail: marc.platteau@telenet.be
Facebook: https://www.facebook.com/marc.platteau.98

Na een lange carrière in de gemeentepolitiek voor sp.a, waarin hij o.a. 12 jaar OCMW-raadslid en 12 jaar gemeenteraadslid was, blijft Marc een geëngageerd bestuurslid van Tandem, die menige klus op zich neemt. Hij is voorzitter van VFG Avelgem én vader van schepen Sandra.

Marc Cools

Marc Cools

Bestuurslid

E-mail: Marc.Cools7@outlook.com
Facebook: https://www.facebook.com/marc.cools2

Marc komt als buschauffeur dagelijks in contact met allerlei mensen. Hij wil de noden bij specifieke doelgroepen van minder mobiele mensen of mensen op leeftijd graag politiek vertaald zien en vond in Tandem Avelgem de ideale politieke beweging om als onafhankelijke zijn ideëen te uiten en vorm te geven.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!