Tandem zet nu ook in op groepsaankopen Samen Sterker

Samen Sterker is een coöperatieve, die gebruik maakt van de kracht van de groep om groepsaankopen te organiseren en mensen helpt om zeer voordelig producten en diensten aan te schaffen, die voor een maatschappelijke meerwaarde zorgen. Daarmee proberen ze structurele, vaste kosten voor gezinnen te verlagen. Tandem Avelgem kan zich vinden in die filosofie en zal vanaf heden inzetten op groepsaankopen stimuleren en hulp bieden bij de beperkte administratieve zaken.


Sinds september 2020 beschikt Tandem Avelgem over een lokale antenne van de coöperatieve Samen Sterker. Een lokale antenne wil zeggen dat er mensen zich lokaal engageren om de filosofie van de groepsaankopen te verspreiden, te promoten en mensen te begeleiden bij de administratieve zaken die verbonden zijn aan de groepsaankopen.

De contactpersonen bij wie je vanaf heden in Avelgem terecht kan zijn onze gemeenteraadsleden Kenneth Hennion en Emmi Hanssens. Kenneth (foto) zorgt voor het eerste contact en de eerstelijnsbijstand, terwijl Emmi je verder helpt bij het administratieve luik. Ze kunnen rekenen op enkele vrijwilligers die hun bijstaan om de promotie van Samen Sterker te verdelen.

De best gekende groepsaankopen van Samen Sterker zijn die voor gas en groene stroom. Sinds de start in 2008 schakelden al meer dan 107.000 gezinnen over van energieleverancier via een groepsaankoop. Het aanbod is door de jaren heen echter alleen maar uitgebreid: raadpleeg de website www.samensterker.be om het totaalaanbod te bekijken: van de klassiekers als gas en groene stroom, over pallets en brandhout, naar elektrische voertuigen en bloemenweides.

De eerstvolgende veiling voor elektriciteit en gas is op 4 november 2020. Schrijf je hier vrijblijvend in voor deze groepsaankoop en bespaar gemiddeld €200 op je energiefactuur. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!